Persberichten

Arcona Capital verkoopt kantoorgebouw in centrum Arnhem

25 april 2022

AC Vastgoed Nederland C.V. (het Fonds) maakt bekend dat zij het zevende vastgoedobject uit haar vastgoedportefeuille van oorspronkelijk 15 objecten heeft verkocht. Het betreft het kantoorgebouw aan de Nieuwe Oeverstraat 65 in Arnhem.

Het vastgoedobject heeft een oppervlakte van 2.694 m2 en is volledig verhuurd aan Stichting Reclassering Nederland en Stichting Iriszorg. De gemiddelde looptijd van de huurcontracten bedroeg circa 5,6 jaar. 

 

Peter Mars, directeur Arcona Capital Fund Management B.V. over de verkoop: “Na de geslaagde tweede emissie eind 2021 is dit voor het Fonds de eerste gerealiseerde verkoop. Wij zijn tevreden dat wij dit vastgoedobject voor deze prijs voor onze beleggers hebben kunnen verkopen. Het Fonds verkoopt het vastgoedobject in Arnhem substantieel boven de waarde waarvoor zij het in 2017 middels de herstructurering van tien oude cv’s heeft verkregen. Wij verwachten voor het einde van het jaar nog een aantal vastgoedobjecten uit het Fonds te kunnen verkopen.”

Arcona Capital verkoopt kantoorgebouw in centrum Arnhem
22 april 2022
Download PDF
Terug naar overzicht

De doelstelling van AC Vastgoed Nederland C.V. is, om binnen een termijn van drie jaar, gerekend vanaf september 2021, de vastgoedportefeuille te verkopen en de opbrengsten uit te keren aan de participanten.

AC Vastgoed Nederland C.V. verhuurt o.a. aan: