Persberichten

AC Vastgoed Nederland C.V. rondt tweede verkoop af

16 januari 2020

AC Vastgoed Nederland C.V. (het Fonds) maakt bekend drie vastgoedobjecten uit haar vastgoedportefeuille van 13 objecten te hebben verkocht. Het betreffen de objecten aan de Abe Lenstra Boulevard 42-44 in Heerenveen, Bathoorn 2 in Beilen en de Leonard Springerlaan 27 in Groningen. De koper is een particuliere belegger.

Het object in Heerenveen heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 1.607 m2. De bezettingsgraad is 81%. Huurders van het object zijn o.a. Dommerholt Advocaten (583 m2), MTH Accountants (230 m2) en Bedrijfsartsen Flex (491 m2). De gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten is 1,7 jaar. 

 

Het object in Beilen heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 605 m2. Het object is volledig verhuurd aan Dialysekliniek Noord B.V., met een resterende looptijd van 5,7 jaar.

 

Het object in Groningen heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 2.496 m2. Het object is volledig verhuurd aan Stichting Verslavingszorg Noord Nederland met een resterende looptijd van 4 jaar.

 

“Deze verkopen volgen de twee verkopen in Almere en Haarlem op. Het betreft een drietal kleinere objecten waar weinig additionele waarde aan toegevoegd kan worden”, aldus Peter Mars, directeur Arcona Capital Fund Management B.V.

.

 

 

AC Vastgoed Nederland C.V. rondt tweede verkoop af
16 januari 2020
Download PDF
Terug naar overzicht

De doelstelling van AC Vastgoed Nederland C.V. is, om binnen een termijn van drie jaar, gerekend vanaf eind 2020, de vastgoedportefeuille te verkopen en de opbrengsten uit te keren aan de participanten.

AC Vastgoed Nederland C.V. verhuurt o.a. aan: