Introductie

Fonds / Introductie

AC Vastgoed Nederland C.V, is een vastgoedfonds met een belegd vermogen van circa € 58,31 miljoen. AC Vastgoed Nederland C.V. wordt door vastgoedmanagers met een fiduciaire manier van opereren gemanaged.

De doelstelling van AC Vastgoed Nederland C.V. is gericht op het behalen van positief beleggingsrendement om de participanten te doen delen in de opbrengsten. De inkomsten van de Master Fondsen bestaan vooral uit verhuur- en verkoopopbrengsten gegenereerd door de bestaande vastgoedobjecten. AC Vastgoed Nederland C.V. zal geen aanvullende beleggingen doen naast deze bestaande Vastgoedobjecten. 

Beleggingen

AC Vastgoed Nederland C.V. belegt uitsluitend in de vastgoedobjecten welke gezamenlijk worden gehouden door de negen Master Fondsen. Het doel van de Master Fondsen is het doen van vastgoedbeleggingen. Zodoende hebben de Master Fondsen de vastgoedobjecten verkregen. De portefeuille omvat negen locaties, gelegen in de volgende plaatsen: Arnhem, Den Haag, Den Helder, Dokkum, Doorwerth, Groningen, Leeuwarden, Paterswolde en Rotterdam.

De doelstelling van AC Vastgoed Nederland C.V. is, om binnen een termijn van drie jaar, gerekend vanaf eind 2020, de vastgoedportefeuille te verkopen en de opbrengsten uit te keren aan de participanten.

AC Vastgoed Nederland C.V. verhuurt o.a. aan: