Geschiedenis

Over Arcona / Geschiedenis

Arcona Capital is een onafhankelijke vastgoed asset manager en fondsbeheerder actief in Nederland en in Centraal- en Oost-Europa.

Uitgebreide en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkten en de focus op lang termijn relaties zijn de pijlers waarop Arcona Capital bouwt. Onze focus ligt op het toevoegen van waarde aan vastgoed ontwikkeling, vastgoed investeringen en het beheer van vastgoed. Onze diensten omvatten alle aspecten van het fondsbeheer, investeringsmanagement, portfolio en vastgoed beheer en het managen van het vastgoed ontwikkelingstraject. Bij al onze activiteiten nemen wij een lange-termijn en transparante benadering bij elke samenwerking die we aangaan. Arcona Capital beheert op dit moment circa € 400 miljoen aan onroerend goed en financiële activa voor zowel particuliere als institutionele klanten uit 7 Europese landen.

De doelstelling van AC Vastgoed Nederland C.V. is, om binnen een termijn van drie jaar, gerekend vanaf september 2021, de vastgoedportefeuille te verkopen en de opbrengsten uit te keren aan de participanten.

AC Vastgoed Nederland C.V. verhuurt o.a. aan: